RACE INFO

Modificarea sau anularea înregistrării 

În cazul în care un concurent dorește să modifice înregistrarea sau să o anuleze, o poate face doar în scris, la adresa: contact@xmanromania.ro.  În cazul în care concurentul se retrage din concurs, taxa de înregistrare nu va fi returnată. În cazul în care un concurent își donează înregistrarea, aceasta poate fi făcută doar pe același traseu și doar până la data de 09.02.2019.

Validare

Confirmarea participării va avea loc în ziua concursului, sâmbătă, între orele 07:00 – 09:00 în centrul competițional amenajat în parcarea Bazinului Olimpic (Oradea).

Ședinta tehnică

Ședinta tehnică va avea loc in ziua concursului la ora 09:30, înainte de start, în centrul competițional din Parcarea Bazinului Olimpic (Oradea).

Echipament obligatoriu

  • numărul de concurs – care va fi în kitul de participare – trebuie purtat până la sfârșitul concursului în loc vizibil, în față pe echipament sau pe pantalonii de alergare.
  • pantofi sport de alergare – recomandat pantofi de alergare trail running

Startul 

Startul pentru distanța  Semimaraton se va da la ora 10:00, pentru distanța Cross la ora 10:30, iar pentru Mini la ora 10:45.

Puncte de control si puncte de revitalizare

Pe traseul Semimaraton vor fi trei puncte de de revitalizare iar pe traseul Cross/Mini un singur punct de revitalizare cu apă, băutură izotonică și fructe.

REGULAMENT  WINTER RUN